Konferenser och utbildningar i Portugal

En konferens är oftast en stor investering. Vårt koncept bygger just på att det ska vara en god investering och inte bara en kostnad som försvinner på 4 dagar. Läs mer och bli inspirerad på Leventas hemsida.

ElisEss är nu en integrerad del av Leventa men fortsätter att verka även i Sverige.

Har du någon gång suttit i en kvav konferenslokal och känt att de sista timmarna på eftermiddagspasset mest går åt till att fundera på vad ni ska göra för roligt på kvällen? Det har jag gjort och det är inte särskilt väl investerad kompetensutvecklingstid.

Vi ”bygger ihop” konferenspassen med upplevelser och aktiviteter på ett sätt som gör att deltagarna lättare kan ta till sig helheten. Det kan  t ex innebära att man börjar dagen med 3 timmar i ett funktionellt konferensrum. Sen tar man en ”walk & talk” med vackra vyer till en lunch som är uppdukad ute i naturen. Efter det genomför man en workshop på stranden för att sedan avsluta med en surfaktivitet.

Specialiserade på stora grupper på 100-1000 personer.

Portugal är ett helt underbart land med ett skönt klimat åtet runt. Tillsammans med Leventa hjälper jag dig och ditt företag att planera, genomföra och följa upp en värdeskapande konferens kryddad med inspirerande upplevelser och och miljöer. Vi anordnar skräddarsydda lösningar för alla  gruppstorlekar. Vi sköter all logistik och kan t ex flyga in deltagare från hela världen. I vårt nätverk av samarbetspartners i Portugal finns ca 50 lyxiga hotell och slott, aktivitetsbolag, restauranger och guider. Vi har personligen  testat och kvalitetssäkrat allt. Leventa kan Portugal!

Varmt välkommen att boka ett möte med mig om du vill bolla lite tankar om er nästa konferens.