En härligt teamutvecklande dag med Elise. Många glada skratt men också allvar och djupa samtal i gruppen. Dagens arbete har gjort stort avtryck efteråt med arbetet i gruppen. Vi har med oss det i arbetet i vardagen.

Anna Bergengren, kontorschef Almi Väst Borås

Elise har hjälp oss på Argonova att styra uppverksamheten både internt och extern för att få en bättre lönsamhet, nöjdare personal och kunder. Hennes erfarenhet när det gäller affärsutveckling har varit mycket värdefull för oss.

Joakim Bremholt, VD Argonova

Elise har en fantastisk förmåga att fånga lyssnarnas uppmärksamhet och med sin röst och engagemang få ut det bästa hos publiken. De blir snabbt delaktiga och får tänka efter själva. Resultatet blir att på kort tid uppnå på förhand utstakade målsättningar som sedan kan utvecklas via korta samtalsövningar och fokuserade workshops. Gruppen känner att man fått nya och inspirerande verktyg att utveckla sin verksamhet med.

Curt-Ove Jacobsson, Rikskårchef Frivilliga Automobilkåren FAK

Elise har gett oss utmärkta verktyg att fortsätta utveckla våra företag under vår gemensamma utbildningsdag om affärsutveckling. En sak är att fundera över sin affärsplan, en helt annan att faktiskt ta fram en action plan och få saker och ting gjorda. Tack!

Tina H Svensson, Hjorth Svensson Communication & Design

Elise är otroligt duktig på det hon gör, hon sätter guldkant på utbildningar och i och med den breda kompetensen hon sitter på så lär hon ut på det sätt som verkligheten sen bevisar. Hon får elever engagerade och hon själv engagerar sig på ett storslaget vis. Elise är en klippa på att hjälpa en att få en start på sitt arbetsliv.

Frida Gideskog, Vuxenstuderande Hermods

Elise är en lugn, pedagogisk och självklar talare på scen. Professionell och väl förberedd fångar hon upp alla i rummet och kommunicerar ett modernt tänk.

Mikael Fredriksson, Utbildningsansvarig Yrkeshögskolan Borås

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för ett första inspirationssamtal.